algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Jutgen un jove de 21 anys per violar dos cops la seva cunyada

L'acusat assegura que les relacions sexuals eren consentides

Un jove de 21 anys que respon a les inicials de J.P.G.M. fou jutjat ahir acusat de violar dues vegades, entre 2001 i 2003, la dona del seu germà.

Tant la víctima com l'acusat es coneixen des que tenien 13 anys i formaven part de la mateixa colla. Un parell d'anys més tard, la jove va conèixer el germà d'aquest i ambdós començaren una relació de la qual han tingut un fill i actualment n'esperen un altre.

El primer dels presumptes delictes tingué lloc a començaments de l'any 2001, quan el processat es presentà al domicili que la víctima compartia amb el seu company, a Palma. Segons ella, ell la convencé per parlar tots sols al saló. Una vegada allà, J.P.G.M. li explicà que estava sempre pensant «en ella, que hi somiava i que no aguantava més». Tot seguit es posà damunt ella i la forçà.

La versió de l'acusat és radicalment diferent. Segons ell, la relació entre ambdós era normal, fins a una acampada en la qual ella començà a mostrar-se «massa simpàtica» i arribà a deixar-li una nota a l'interior d'una butxaca en la qual escrigué que ell li agradava. Un parell de dies després, ell li telefonà i acudí a casa seva, on mantingueren una relació sexual consentida al sofà. Sempre segons la seva versió, ella li arribà a dir que no feia falta que utilitzassin preservatiu perquè prenia la píndola.

Quatre mesos més tard, la víctima i la seva parella es traslladaren a viure a casa dels pares de l'acusat. En la seva declaració, la dona assegurà que tornà a ser violada al saló, mentre que el jove mantingué que durant aquell període es van ajeure diverses vegades i que fins i tot havien de dissimular la seva relació davant la seva mare, que començà a sospitar alguna cosa en veure'ls junts gran part del dia.

Al marge de la doble violació, el fiscal imputa a l'acusat dos delictes d'amenaces, que aquest reconegué en part. El fiscal demana 19 anys de presó per dos delictes d'agressió sexual i dos delictes d'amenaces de mort, com també una indemnització de 24.000 euros a la víctima per perjudicis morals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris