algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Un operari s'encarregarà de vigilar el bon funcionament del punt verd

A partir d'ara s'establirà un horari d'obertura i tancament del centre

ELENA DÀVILA.Sencelles.
El punt verd del terme municipal de Sencelles té des d'ahir una persona encarregada de vigilar el bon funcionament d'aquest centre de recollida de residus sòlids urbans. Aquesta incorporació ha estat possible gràcies a un conveni entre l'Ajuntament de Sencelles i el Servei d'Ocupació de les Illes Balears -SOIB-, a través del qual l'Administració local disposarà durant set mesos de 14 persones encarregades del manteniment de camins, parcs i instal·lacions públiques, i una d'elles tindrà esment d'aquest punt verd.

«Amb la contractació d'aquest empleat es resol un dels grans problemes que teníem al poble», assegurà el regidor de l'Ajuntament Guillem Llabrés (PP), «ja que aquesta zona s'havia convertit en un abocador de fems sense cap classe de control».

Segons explicà Llabrés, «s'ha detectat que, fins i tot, gent d'altres pobles pròxims aboca aquí residus i objectes voluminosos i provoca una situació difícil de controlar». Ara el punt verd establirà un horari de vuit del matí a una del migdia i de tres a sis de l'horabaixa. A més de la incorporació d'aquest operari, la Sala disposa des d'ahir de 13 empleats més: dues administratives, dues empleades de neteja i nou peons de manteniment.

Des de l'equip de govern asseguren que aquest increment de plantilla suposarà un gran benestar per al terme, «ja que fins ara, per exemple, només teníem dos peons i reforçar la brigada amb nou operaris més repercutirà de manera positiva en el municipi», assegurà l'edil responsable de Manteniment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris