muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

El Govern construirà un centre per a teràpies amb menors conflictius

L'Executiu es posa d'acord amb els consells per definir un projecte


El Govern està decidit a crear un centre terapèutic per a menors conflictius. Així ho revelà ahir en la reunió del Consell de la Infància i de la Família, òrgan en el qual també participen els consells insulars i les entitats socials que fan feina amb aquest col·lectiu.

Durant els darrers anys, els consells insulars han hagut de cercar solucions temporals per internar els menors conflictius. Així, el CIM s'ha vist obligat a recórrer fins i tot a hostals per donar-los un sostre a fi que rebin assistència.

Davant d'aquesta situació, la proposta de l'Executiu de definir un projecte com més aviat millor ha estat molt ben rebuda pels membres del Consell de la Infància i de la Família. Tot i que no se sap quin serà l'emplaçament idoni per a l'edifici ni tampoc el nombre de places, segons el director de l'Oficina del Menor del Govern, Gaspar Rul·lan, «serà el que sigui necessari».

A part de destacar l'impuls donat a la creació del centre terapèutic per a infants conflictius, Rul·lan subratllà altres avanços registrats en el decurs de la reunió. El director de l'Oficina del Menor, que es mostrà preocupat pels darrers abusos denunciats a les Balears, assenyalà que un estudi de la UIB recomana «establir una xarxa d'agents socials» i «reforçar el treball en xarxa» entre les institucions i les entitats que se centren en aquesta part de la població. Així, ressaltà la importància de dur a termes programes preventius adreçats a la població en general i sobretot als pares i als menors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris