algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El traspàs de la promoció turística als consells no inclourà Mallorca

Joventut i Medi Ambient arribaran a les tres illes abans del 2007

J.T. / N.D. Palma.
El Govern traspassarà competències en promoció turística als consells de Menorca i d'Eivissa, però no al de Mallorca. La vicepresidenta de l'Executiu, Rosa Estaràs, avançà ahir que es transferiran també les competències de Joventut i de la major part de Medi Ambient abans que acabi la legislatura, però aquestes afectaran els tres consells.

Amb aquest objectiu es constiuí ahir al Parlament la Comissió Tècnica Interinsular, encarregada d'aprovar les transferències. El traspàs de part de la promoció turística als dos organismes insulars no suposarà la desaparició de l'Ibatur, que gestionarà la promoció de Mallorca, s'encarregarà de la coordinació i mantindrà competències no cedides.

El Govern ja té un esborrany sobre la transferència de competències de Joventut, però la seva complicada tramitació impedirà que sigui efectiva abans del 2006. El traspàs de part de les atribucions de Medi Ambient també es podria materialitzar llavors.

La número dos del Govern autonòmic serà la presidenta de la Comissió Tècnica Interinsular, formada per representants del Govern i dels consells i que s'encarrega dels traspassos de noves competències. La titular del Consell de Menorca, Joana Barceló, serà la vicepresidenta i el vicepresident del Consell, Miquel Nadal, el secretari d'una comissió que feia més de tres anys que no es reunia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris