muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Armengol i Cànoves es troben a dos dies del congrés per cercar acords

Ambdós continuen aspirant a la secretaria general de la FSM

L'actual secretària general de la Federació Socialista de Mallorca (FSM), Francina Armengol, es va reunir ahir al matí amb el líder del sector crític, Damià Cànoves, per intentar apropar posicions de cara al congrés de dissabte. Tot i que la trobada no va servir per concretar cap avenç i ambdós continuen aspirant a la secretaria general, membres dels dos sectors estarien disposats a negociar la presència en la futura Executiva i en el Consell Polític així com el projecte polític de la FSM.

Precisament aquesta era la condició fixada per Cànoves per renunciar a la seva candidatura a secretari general de l'FSM. El dirigent crític considera prioritari consensuar aquest projecte que hauria de ser més sensible al vot urbà i apostar pel municipalisme. Des del sector oficialista no es planteja, en cap cas, la possibilitat que Armengol renunciï a ser candidata però es podria acceptar aquest projecte consensuat -sempre que es fes a través d'esmenes a la ponència oficial- i es podria permentre l'entrada d'alguns representants crítics en la futura executiva de Mallorca.

Amb tot, després de la reunió d'ahir els dos aspirants a la secretaria general de la FSM, Francina Armengol i Damià Cànoves, mantenen les seves candidatures, fet que provaria que encara no s'ha arribat a cap acord. Els dos sectors -crítics i oficialistes- també mantenen contactes oberts i la reunió d'ahir -se'ls va poder veure en un conegut bar de Palma- es podria repetir avui. A l'interior de cada sector les reunions també són permanents. Francina Armengol va participar ahir en una trobada a Binissalem amb els delegats que en principi li han de donar suport en el congrés que dissabte es farà a Alcúdia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris