algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Govern invertirà 26 milions E en infraestructures universitàries

Entre l'octubre d'enguany i el 2011 aixecarà i reformarà deu edificis

El Govern invertirà prop de 26 milions d'euros fins el 2011 en la reforma, rehabilitació i construcció de deu edificis universitaris. Aquest és el compromís assumit ahir pel president del Govern, Jaume Matas, i el conseller d'Educació i Cultura, Francesc Fiol amb el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), plasmat en un conveni entre l'Executiu i la institució docent.

Concretament, les actuacions es realitzaran al llarg i ample de la geografia illenca i no es restringiran a Mallorca. De fet, de les deu reformes i construccions tan sols set es realitzaran al campus universitari de la carretera de Valldemossa, mentre que les altres tres es duran a terme al centre de Palma, Alaior i Eivisssa.

Una primera actuació serà l'ampliació de l'edifici Ramon Llull i l'equipament de les noves zones habilitades. Aquesta intervenció tendrà un cost aproximat d'1'5 milions d'euros.

En segon lloc, el Govern té previst finançar la creació d'un laboratori de materials de construcció per als estudis d'arquitectura tècnica.

En tercer i quart lloc, està previst finançar la realització del projecte i la construcció d'una gran biblioteca al campus de la carretera de Valldemossa que es començaria a aixecar el 2007. En cinquè lloc, s'ampliarà el Centre de Tecnologies de la Informació. En sisè lloc, el Govern destinarà una partida pressupostària del nou edifici de laboratoris i despatxos. Per últim, al campus de Valldemossa es crearà també un espai que comunicarà els edificis Mateu Orfila i Guillem Colom.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris