algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Bartomeu Servera serà elegit avui president de la patronal Afedeco

L'entitat del comerç votarà una candidatura única i de consens

L'empresari magatzemista d'alimentació i actual vicepresident d'Afedeco, Bartomeu Servera, encapçala la candidatura única i de consens que avui horabaixa se sotmetrà a la consideració de les 50 associacions que integren la patronal del comerç balear. Si bé es desconeix la composició de la nova junta directiva, fonts patronals informaren ahir que mentre que Servera n'ocuparà la presidència, Pere Pau Mesquida en serà el vicepresident.

«Hem decidit allò que era millor per a tots. Hi ha hagut esforços i renúncies d'ambdues parts, però al final hem fet la cosa millor que podíem fer pel bé del comerç de Palma i de les Illes», afirmà l'actual vicepresident. Amb una sola candidatura, es tanca de manera satisfactòria el procés electoral per a la substitució de Pau Bellinfante al capdavant de l'organització.

S'ha de recordar que Afedeco havia convocat l'assemblea general dilluns dia 26. Després d'haver aconseguit reunir en una sola les candidatures representades per Servera i per Mesquida, la patronal s'ha vist obligada a convocar avui amb caràcter d'urgència els membres de la federació.

Els reptes de futur
La junta rectora d'Afedeco que surti elegida avui horabaixa té per endavant nombrosos i importants reptes de futur que ha d'afrontar. D'entrada, la delicada situació del comerç de Palma, afectat per l'atonia de la demana interna, la inflació creixent i la recessió del turisme. A més, Servera i Mesquida hauran d'encarar la dura batalla del petit i el mitjà comerç contra la liberalització dels horaris comercials i fer valer els seus drets en el respecte escrupolós del calendari d'obertures de diumenges i festius del 2004. Un calendari que les gran superfícies no han respectat, incomplint el «pacte» de 5 dies obtingut en el si del Consell Assessor del Comerç.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris