muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Hotelers de Platja de Palma volen reconvertir 3.000 places turístiques

Demanen al Govern negociar una mesura que afectaria 500 llocs de feina

91464

La Platja de Palma espera el pla integral de reforma.

El hotelers de Platja de Palma afirmen disposar de 3.000 places d'allotjament turístic susceptibles de ser reconvertides «en habitatges o zones verdes» i de sortir cap a altres zones. Tan sols demanen al Govern «negociar les condicions» d'una mesura que podria afectar més de 500 llocs de feina.

Can Pastilla, Platja de Palma, l'Arenal de Palma i l'Arenal de Llucmajor integren una de les zones turístiques més importants de les Balears. Amb prop de 40.000 places repartides entre 135 establiments, aquesta zona 'madura' va ser la destinació pionera del turisme de masses i de l'oferta tradicional de sol i platja.

Ateses les dificultats que té la zona per fer front a una temporada que enguany tindrà tan sols tres setmanes de plena ocupació, el president de l'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma, Jordi Cabrer, considerà «urgent» cercar solucions de futur. En aquest sentit, assenyalà que «diverses empreses amb un total de 3.000 llits a la zona estarien disposades a parlar d'una reconversió de la seva oferta». Tot i això, Cabrer destacà la necessitat de «negociar les condicions abans de finals d'estiu» i recordà la importància que tenen el mig miler de treballadors que se veurien afectats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris