nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

La falta de clients impedeix la posada en marxa del tren turístic

L'agència coordinadora assegura que els turistes vénen sense doblers

ELENA DÀVILA. Sa Pobla.
L'excursió turística de s'Albufera a Crestatx, passant pel centre de sa Pobla, i que va ser presentada per l'Ajuntament de la localitat el maig passat sota el distintiu de promoció turística Sa Pobla Openland, no s'ha pogut realitzar encara per falta de clients.

Segons assegurà ahir Julie Wright, de l'agència de viatge Mallorca Airport Transfer, encarregada de coordinar la visita, «en general enguany les excursions tradicionals no s'estan venent com altres anys i, per tant, també afecten aquesta proposta, encara no gaire coneguda».

Un mal any
Julie Wright va assegurar, a més, «que els clients que estan venint enguany a Mallorca no tenen doblers per gastar, vénen amb el tot inclòs i no gasten gens en excursions. Es comentava que l'any passat havia estat dolent, però aquest sembla encara pitjor».

Aquesta ruta de s'Albufera a Crestatx té un preu de 24 euros per a adults i de 12 per a infants.

La coordinadora de la iniciativa afegeix que «aquesta excursió és, a més, especialitzada i s'enfoca cap a una classe de turista que viatja sense al·lots i que cerca activitats més culturals, en definitiva un turista de més qualitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris