muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Gabriel Tauler lliurarà l'acte de regidor al PP per «responsabilitat política»

El regidor passà al grup mixt amb Montse Pérez, qui diu que «per ara no la donaré»

J.M.S./G.V. Felanitx.
Un dia després de passar al grup mixt, l'exregidor del PP, Gabriel Tauler, anuncià ahir que lliurarà l'acta de regidor al partit per «responsabilitat política» perquè «sé que la vaig aconseguir per pertànyer al PP». Per la seva banda, Montse Pérez, que seguí el mateix camí que Tauler, no va voler avançar cap decisió: «En principi no la tornaré, a l'acta, però el temps ho dirà».

El lliurament de l'acta per part de Tauler propiciarà l'entrada a l'equip de govern del número 10 de les llistes, Rafel Prohens. En aquest cas i a l'espera d'una decisió de Pérez, l'equip de govern del PP quedarà amb vuit regidors davant dels nou de l'oposició.

En qualsevol cas, el ja exedil del PP, deixà clar que «no sé quan donaré l'acta, serà d'aquí a una temporada». El fins ara regidor d'Hisenda de la Sala afirmà que un dels motius de la seva fuita de l'equip de govern ha estat precisament la gestió d'aquesta àrea: «Jo no estava d'acord amb la política econòmica que s'estava duent a terme a la Sala», apuntà Tauler.

A banda, tant Pérez com Tauler, al·legaren «discrepàncies» amb els membres del seu grup i, en especial, amb la batlessa, Catalina Soler, per la seva «actitud inflexible».

Davant aquesta situació i conscient que «som part implicada», Catalina Soler ha quedat al marge de les negociacions que se realitzin per recuperar la majoria. «Que el partit me digui el que he de fer, jo estic a les seves ordres. Ara per ara governam en minoria i, de moment, les àrees que duen Tauler i Pérez les gestionarem entre tots, més endavant ja les repartirem entre els regidors».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris