algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

El PP perd dos regidors i la majoria absoluta a Felanitx

G.V/G.M/A.B.Felanitx.
Dimarts tretze a Felanitx. Mentre la batlessa coneixia les institucions europees a Brussel·les, dos regidors del seu equip de govern, Gabriel Tauler i Montse Pérez, registraven a les 11 hores a l'Ajuntament la renúncia de tots els seus càrrecs i el seu pas al grup mixt per «discrepàncies» amb l'equip de govern. Una renúncia que a uns ha agafat per sorpresa mentre que a l'oposició va assegurar que no era més que el punt i final «d'una tensió constant» i «un tracte prepotent de la batlessa cap als seus regidors». Dues renúncies que canvien el panorama polític de Felanitx. L'equip de govern perd ara la majoria absoluta: PP, 7 regidors; PSIB, 4; PSM, 2; Grup mixt, 2; UM, 1; EU, 1.

«En el dia d'avui renunci a totes les àrees de gestió que m'han estat delegades i sol·licit passar al grup mixt». Així resen les dues notes registrades a la Sala. Ambdós regidors no volgueren fer moltes declaracions al respecte. Per una part, Tauler que ostentava Economia, Hisenda i Festes va ser molt breu: «la renúncia és per discrepàncies amb l'equip de govern». El regidor descartà que participés en una moció de censura. Per la seva part, Montse Pérez que s'encarregava d'Educació, Afers Socials, Tercera Edat, Àrea de la Dona i Residència va manifestar que «no estic d'acord amb la majoria de decisions que es duen a terme des de l'equip de govern».

Gran sorpresa. Aquest va ser el sentiment de la batlessa des de Brussel·les al seu astorament davant la notícia. «M'han cridat des de la Sala i m'ho han comentat. No sé quins interessos poden tenir els dos. No han tengut en compte que el municipi està pendent de nosaltres. El que han fet és un escac i mat a la governabilitat municipal. Això no és el que la gent del poble ha volgut», afegí Soler.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris