muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Simarro destitueix Arbona com a tinent de batle perquè no hi confia

El comitè d'UM rectifica i no demana l'expulsió de Miquel Nadal

LL.GARCIA. Sóller.
Tal com ho havia anunciat, Carles Simarro va destituir ahir migdia el regidor Antoni Arbona com a tinent de batle perquè considera que el regidor d'UM ja no pot exercir aquest càrrec de confiança, després d'haver-se desmarcat de la resta de l'equip durant el darrer ple i, segons el batle, «en altres ocasions». Simarro es mostrà especialment dolgut perquè Arbona insinuà irregularitats en el procés d'adjudicació del servei de fems.

Pel batle, el problema no existeix ni amb la coalició UM-UNISO (amb qui el PP-IPIS forma pacte de govern) ni amb UM, «sinó únicament amb un regidor dels 10 que componem l'equip de govern». Per això, ha decidit que Arbona «ja no pot integrar la junta de govern local», malgrat que «tots els acords amb UM-UNISO continuen vigents, ja que Arbona encara és regidor del pacte però ja no té la meva confiança».

Mentrestant, el comitè local d'UM, que dilluns havia de proposar a la direcció del partit l'expulsió de Miquel Nadal, sembla que ha reconsiderat aquesta possibilitat i ara ha d'abordar el problema de com continuar formant part de l'equip de govern municipal, on pertany a una coalició. Des d'UM no hi ha, però, cap declaració oficial. Pel seu costat, Antoni Arbona, després d'admetre que ahir migdia se li va comunicar la destitució com a tinent de batle, s'ha limitat a dir que «ho deix tot en mans del partit».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris