muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Gadma i IB proposen un altre desenvolupament del segon polígon

Aquest inclou el trasllat de Buades perquè surti del nucli urbà

C.SERRA.Binissalem.
Els Independents de Binissalem (IB) i Gadma, amb la col·laboració del GOB, presentaren ahir la seva proposta alternativa per a l'ampliació del polígon industrial de Binissalem.

El seu projecte pretén la construcció d'un nou polígon industrial per traslladar-hi les empreses molestes situades dins el poble de la manera menys impactant possible per al territori, consumint-ne mínimament, i preveu una sèrie de diferències amb la proposta oficial: un consum menor del territori, concretament de 57.000 m2 davant els 134.000 m2 de la proposta actual. També s'abaratirà el preu del sòl, 90 euros/m2 en lloc de 130 euros/m2, i els empresaris locals disposaran de 46.000 m2, ampliables mitjançant la «reserva de sòl».

Trasllat de Buades
Per altra banda, el punt de conflicte resideix en el trasllat de l'empresa Buades del nucli urbà a la nova àrea industrial. La proposta de Gadma implica unes millors condicions perquè això es pugui dur a terme. La iniciativa preveu 24.000 m2 del terreny per a aquesta empresa si al final accepta el trasllat. De tota manera, la distribució del territori s'ha fet sense que la intervenció de Buades sigui imprescindible per desenvolupar la resta del polígon.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris