algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El nou centre de dia s'inaugura després de més d'un any d'espera

S'ofereixen un total de 20 places per als residents al municipi

XISCA FERRER.Manacor.
El nou centre d'estades diürnes va ser inaugurat ahir després d'un any d'espera. A l'acte hi assistiren el batle de Manacor, Antoni Pastor; la consellera de Presidència, Rosa Puig; el president de l'Institut de Serveis Socials i Esports del Consell de Mallorca, Antoni Serra, i el delegat de Benestar Social de l'Ajuntament de Manacor, Jaume Darder.

El centre ofereix serveis d'acollida, de suport i d'assistència de les activitats de la vida diürna de les persones de la tercera edat. La gestió de la residència serà a càrrec de la Creu Roja, de la qual la consellera Puig assegurà que «és una institució amb prou solvència per tal de portar a terme aquest nou repte».

Així mateix, la consellera declarà el centre com «un espai de convivència amb altres persones grans i que no tenguin por de la soledat, que moltes vegades és un dels majors temors». Afegí que «el centre és a més a més «un espai terapèutic i de rehabilitació».

«Volem que la gent gran pugui continuar amb la seva família i no perdre el vincle amb el seu entorn, al mateix temps que rep la millor atenció possible». Aquestes foren les paraules del batle Pastor en l'acte d'inauguració de la nova residència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris