muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

El PSOE de Palma es dividirà en petites agrupacions «per arribar més a la gent»

Antich diu que l'obligació de tots és «empènyer» el projecte que ha guanyat el congrés


El PSOE de Palma es dividirà organitzativament en petites agrupacions per guanyar en proximitat als ciutadans i poder desenvolupar una feina de partit més eficaç. Aquesta és la intenció del reelegit secretari general del PSIB, Francesc Antich, i aquesta és també una de les mesures que vol aplicar a Ciutat l'Executiva federal de Zapatero per recuperar el govern de Cort.

Antich opina que «l'atomització» de les agrupacions socialistes de Palma és una qüestió que s'ha de tractar en el marc de la Federació de Mallorca. En aquest sentit el debat a fons podria encetar-se aquest mateix dissabte 17, en el decurs del congrés insular.

Actualment la capital balear es divideix en quatre assemblees locals (Ponent, Llevant, Eixample i Nord) i es dóna la circumstància que els secretaris generals de les tres primeres aposten per la creació d'una agrupació única, és a dir, pel sistema invers del que propugna la direcció regional i el responsable d'organització federal, José Blanco.

D'altra banda, Francesc Antich valorà ahir, juntament amb el nou secretari d'organització -Miquel Mestre- els resultats del desè congrès del PSIB, que ha tengut lloc aquest cap de setmana. El líder socialista afirmà que els delegats han reafirmat el projecte de partit que ell mateix representa, i que «el debat s'ha centrat més en les persones que en les idees». Antich deixà clar que l'obligació de tots els militants socialistes -inclosos els crítics- és «empènyer el model d'organització que ha sortit guanyador». Pel que fa a la composició de la nova executiva regional («l'executiva de tots») el secretari general assegurà que ha comptat amb persones «amb il·lusió i que fins ara han estat al marge de les confrontacions internes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris