nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

La Sala construirà una escoleta per fer front a la gran demanda

Uns 14 infants ja han quedat sense plaça per al curs 2005-2006

L'Ajuntament d'Alaró construirà aquesta legislatura una escoleta infantil municipal per a nins de 0 a 3 anys per fer front a la demanda existent i cobrir les necessitats amb vista als pròxims anys.

Per al curs 2005-2006, l'Ajuntament ja ha notat la manca de places, atès que entre 10 i 14 infants, principalment d'1 a 2 anys, han quedat sense. L'objectiu que s'ha marcat l'equip de govern és recol·locar alguns d'aquests alumnes amb la contractació d'un professional que faci les tasques de suport.

La idea del batle, Miquel Deyà, és construir una moderna escoleta de nova planta al pati de l'antic col·legi, que ara allotja cinc aules per a infants de 0 a 3 anys.

L'Ajuntament cerca possibles subvencions de les diferents administracions insulars o bé a nivell estatal. En aquest sentit, el batle explicà que «tenim una reunió amb la Conselleria d'Educació per saber si hi ha ajudes per tirar endavant aquest projecte i tampoc no descartam demanar-ne a Madrid».

En cas que ni la Conselleria d'Educació ni Madrid no ho subvencionin, la Sala demanarà abans de dia 15 de setembre una ajuda al Consell a través del Pla d'Obres i Serveis. Aquesta darrera alternativa endarrerirà la posada en marxa del servei, ja que l'aportació es realitzaria en diferents anualitats.

La previsió del batle és crear deu aules per cobrir la demanda futura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris