algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Apareixen pintades en contra de la política del Govern del PP

L'empresa de les obres de l'autovia Inca-sa Pobla ha sofert boicots

M.N./C.M.Comarca.
Durant aquest cap de setmana han aparegut diverses pintades a les obres de l'autovia Inca-sa Pobla que fan referència a la polèmica notícia sobre el viatge d'alguns membres del Govern balear a Moscou i les seves despeses en el ja conegut Rasputín de la capital russa.

Les pintades aparegueren a la gairebé derruïda casa de sa Teulera i en diversos cartells de l'empresa Man, que s'encarrega d'executar els treballs de l'autovia. S'ha de destacar que les pintades de sa Teulera varen ser tapades amb ciment ahir per dos tècnics.

D'altra banda, l'empresa Man ha sofert diversos boicots contra una de les seves màquines que es troba a la zona de les obres i contra la seu que té l'empresa al polígon de Palma.

Desperfectes
Segons un treballador de l'empresa, «una de les màquines grua de les obres ha aparegut en dues ocasions amb un vidre romput i amb les rodes foradades».

A més, a la seu de l'empresa «alguns individus varen llançar bosses plenes de quitrà contra la façana principal de la seu, que va quedar totalment tacada», va informar el treballador de l'empresa Man, S.L.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris