algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

La Sala ha de restituir la possessió de Betlem abans d'aquest setembre

La promotora des Canons li entregarà a canvi uns 18.000 euros

Abans del mes de setembre, l'Ajuntament d'Artà ha de tornar a la promotora des canons, Cala Veya S.A, la possessió de les cases de Betlem cedides per un conveni urbanístic el juliol del 92. Si no ho compleix, la propietat tindrà dret a demanar l'expropiació forçosa. Així ho estableix el Tribunal Superior de Justícia de Balears. Mentre es resol el recurs de cassació, interposat pel Consistori contra la sentència de 14.07.2003 que obliga a la devolució de la propietat de la finca de Betlem, es durà a terme l'execució provisional, a petició de la promotora, i es restituirà la possessió. També s'estableix que la promotora donarà un aval a l'Ajuntament de 18.000 euros per les despeses que s'hi han invertit.

El TSJB condemnà l'Ajuntament a restituir els terrenys de 672.614 metres quadrats de les cases de Betlem cedides per conveni. L'Ajuntament interposà un recurs davant el Tribunal de Cassació. L'advocat de la promotora, Miquel Ripoll, explicà que «la propietat mentre s'està resolent el recurs va demanar l'execució provisional de la sentència i així ho ha estimat la Sala. La resolució ja ha estat remesa a l'Ajuntament perquè la compleixi».

Ripoll explicà que «el termini finalitza el mes de setembre. Si no s'ha restituït la possessió doncs es podrà fer l'execució forçosa i es podran prendre mesures coercitives».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris