nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Els hotelers exigeixen al Govern més ajudes davant l'actual crisi turística

El conseller Joan Flaquer visità Cala d'Or per avaluar les mancances de la zona

XISCA FERRER.Santanyí.
El president de l'Associació hotelera de Cala d'Or, Maties Barceló, va fer una sèrie de reivindicacions per al municipi al conseller de Turisme, Joan Flaquer. En una reunió mantinguda durant el dia d'ahir entre el conseller Flaquer i els hotelers, aquests feren algunes peticions per al municipi, entre les quals destaquen la construcció d'un palau de congressos.

Barceló afirmà que vol «un palau de congressos que sigui emblemàtic, un edifici que sigui vertaderament important». Així mateix destacà la necessitat en el finançament del poliesportiu que està en construcció a Cala d'Or, del qual el conseller n'assegurà l'ajuda per part de la Conselleria de Turisme.

Durant la visita pel nucli turístic, Flaquer pogué observar de primera mà, i davant les queixes dels hotelers, el dificultós que és poder accedir a Portopetro o a Cala d'Or, per això assegurà que «es farà la petició al Consell per tal que aquesta zona gaudeixi d'una millora en l'accés per carretera». Una altra de les recomanacions fetes per l'associació hotelera dins també del pla de carreteres fou la necessitat d'incorporar un carril bici. Barceló qualificà de «fluixa la temporada turística d'aquest any al igual que la de l'any passat, però encara no es pot assegurar cap xifra perquè és diferent a cada hotel». Flaquer no va negar que les perspectives fetes a principis d'estiu no han estat complides del tot però a més reiterà que «hi ha altres situacions com el clima o la crisi financera internacional que han afectat el turisme de les nostres illes». Per això el propi conseller va demanar als hotelers que «treballin per la seva banda i no només confiant en l'ajuda del Govern».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris