muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Universitaris d'Àsia i Espanya fan un intercanvi cultural a Binifaldó

Durant set dies rompen els estereotips que tenen uns dels altres


Deu universitaris asiàtics i sis d'espanyols convisqueren una setmana, entre l'u i el set de juliol, a les cases de Binifaldó en una experiència d'intercanvi cultural.

Durant aquests dies cadascú féu una presentació personal del seu país a la resta del grup i discutiren sobre els estereotiups que els uns tenen dels altres. I també trobaren temps per visitar Cabrera, fer excursions per la serra de Tramuntana, anar a la platja, veure postes de sol i passejar per Palma.

A més, es debateren qüestions com la globalització, la multiculturalitat, el terrorisme internacional, els drets humans i el futur de la religió. I els participants oferiren una mostra de la música i la cuina del seu país als altres companys.

Els asiàtics vénen de l'Índia, Taiwan, Indonèsia, Xina, Vietnam, Filipines, Iran i Japó; tots estudien a universitats de l'Estat. Gaye, de Filipinas, explicà que «quan hagi passat el temps, d'aquests dies passats a Mallorca sé ben cert que em quedarà una cosa: l'amistat amb les persones que he conegut aquí».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris