algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Malestar entre hotelers i veïns pels excessius renous de motos i bars

L'Ajuntament ha iniciat una campanya per minimitzar les molèsties


L'Associació Hotelera de Cala Millor, els comerciants i els veïns del terme municipal de Sant Llorenç han fet arribar a l'Ajuntament les seves queixes respecte de les excessives molèsties provocades, sobretot de nit, pel renou de motocicletes i ciclomotors, com també per locals musicals que no respecten la normativa.

Davant aquesta situació, des de la Sala s'ha posat fil a l'agulla i la Policia Local ha engegat una gran campanya per tal de donar una solució a aquests problemes. S'han intensificat els controls i s'han augmentat la quantia de les sancions.

El regidor de Policia de Sant Llorenç, Antoni Aguilar, va explicar que «hem rebut moltíssimes queixes, principalment per part dels hotelers. Ens fan saber que els clients estan molt queixosos pels renous de les motos i també pels establiments que no aturen la música passada la mitjanit. Per això hem decidit impulsar un pla de xoc per esmenar una mica el problema».

Una altra de les qüestions que es repeteixen els caps de setmana, segons informa la Policia Local, és la recent proliferació de grups de joves que consumeixen begudes alcohòliques a la via pública, fet que incrementa el renou i a més la brutor als carrers, sobretot de sa Coma i de Cala Millor.

Dins la campanya s'han previst una sèrie de mesures, segons la Policia Local, «per minimitzar les molèsties ocasionades», que consisteixen a intensificar els controls estàtics a diferents indrets del municipi.

Així, Aguilar explicava que «a part de la Policia que està de guàrdia els caps de setmana, hi haurà quatre o cinc agents en diversos punts de la zona que controlaran els renous de les motos, posaran sancions i vigilaran que els locals musicals compleixin amb la legalitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris