muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Sant Cristòfol beneí més de 200 conductors arribats de tot arreu


La penya motorista de Sant Joan compleix el seu 48è aniversari. Quan l'any 1956 naixia, ningú no podia afirmar que tindria tan llarga vida. Avui continua realitzant diferents activitats i trobades al llarg de l'any. Una de les principals són les beneïdes que es duen a terme per brufar el patró dels conductors: sant Cristòfol. Així, ahir dos centenars de motos i altres vehicles es concentraren al carrer Major de Sant Joan per participar en les tradicionals beneïdes. Un punt de trobada per a aquells que són aficionats a aquest món del motor.

Si bé altres anys la festa s'iniciava al dematí amb una paella a Consolació, enguany s'ha volgut fer una variació i s'ha celebrat un sopar a la fresca que consistí en unes burballes de Sant Cristòfol.

A partir de les 17 hores varen començar a arribar els participants des de tots els indrets de Mallorca. Així, hi estaven convidats tots els clubs moters i de vehicles de tota classe de Mallorca. I foren molts els que no es perderen aquesta benedicció.

La caravana va realitzar tres voltes al circuit urbà. El rector Joan Martí beneí un per un els vehicles. Es pogueren veure minis, harley, cotxes antics i moltes marques. A les 20 hores es va dur a terme la missa en honor de sant Cristòfol, seguida del sopar, que va ser animat amb l'orquestra Arpellot Havaneres Band.

L'organització va comentar que «és tot un èxit, sobretot si es té en compte el ruixat que ha caigut hores abans. Hem posat taula i hem preparat burballes, tal com es fan els fideus de vermar, per a 300 persones».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris