algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El grup socialista demana que el Consell certifiqui la legalitat d'unes obres

Catalina Morell, portaveu del grup municipal socialista, s'ha dirigit per escrit al Consell de Mallorca posant en el seu coneixement les obres que s'estan duent a terme a sa Calatrava, les quals han d'estar regulades per una modificació al Pla General que el ple aprovà.

Morell sol·licita «còpia de la notificació del Consell on resol donar el vistiplau a la modificació del PGOU de Sóller perquè les obres es puguin dur a terme». L'escrit continua demanant que «si n'és el cas, doni les ordres oportunes als seus serveis perquè solucionin aquesta irregularitat de la manera que, ajustada a Llei, li sembli més adient». La petició s'ha dirigit al Consell de Mallorca perquè l'equip de Govern no ha contestat la petició que se li va dirigir el passat juny. Segons Morell, si les obres es fan a l'empar d'una modificació del PGOU aquesta ha d'estar aprovada pel Consell abans de donar la llicència.

Les obres de sa Calatrava consisteixen en la construcció de tres blocs de pisos i aparcaments subterranis privats i públics a més d'una zona verda pública.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris