nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

Queixes pel retard que acumulen els treballs de la via a Can Picafort

Es preveia que les actuacions acabassin durant el mes de setembre

M.N./ C.M. Muro.
Alguns usuaris de la carretera que uneix les localitats de Muro i Can Picafort (PMV 343-1) han mostrat les seves queixes per la llarga duració de les obres de millora que s'estan executant en aquests moments. Toni Crespí, un veí del municipi de Muro, assenyalà que «els revolts que ja s'han asfaltat s'han de tornar a aixecar perquè no han quedat bé. Ho han fet malament i la gent ja comença a estar molt crispada perquè les obres duen molt de retard». Segons Crespí, un altre problema que es troben els usuaris d'aquesta via és la mala senyalització que hi ha al llarg de les obres. «Som un professional del volant i veig que aquestes obres provoquen moltes retencions i la gent es queixa que duen massa temps en marxa i encara no acaben», comentà Crespí.

L'execució de les obres de millora de la carretera de Muro a Can Picafort es varen començar durant el mes de febrer de 2003 i des de la Conselleria d'Obres Públiques i Urbanisme del Consell Insular de Mallorca es preveia que duressin uns tres mesos, però degut a la mala climatologia i condicions adverses es va ampliar el termini fins al mes de setembre de 2003.

El projecte redactat per la Conselleria d'Obres Públiques i Urbanisme del Consell Insular de Mallorca preveia l'ampliació de la calçada existent, la millora de les vora vies amb l'ampliació d'un metre cada una i la rectificació o anul·lació d'algunes voltes perilloses.

El pressupost total de l'obra de la carretera de Muro a Can Picafort era de 750.000 euros (uns 125 milions de pessetes) que la Conselleria d'Obres Públiques i Urbanisme del Consell de Mallorca va incloure dintre del pressupost total de 25 milions d'euros destinats a millorar tota la xarxa viària de la part forana de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris