nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

L'Ajuntament vol embellir la plaça d'Espanya i l'avinguda Reis Catòlics

La remodelació s'inclourà dins l'exercici del 2005 o del 2006

L'Ajuntament del municipi d'Inca preveu embellir l'avinguda de Reis Catòlics i la plaça d'Espanya, situada davant el Consistori inquer, durant el proper exercici 2005 o 2006 dependent del pressupost i del cost de les obres.

Així ho va dir el batle de la localitat d'Inca, Pere Rotger (PP), que va afirmar que «ja hem encarregat el projecte de remodelació de la plaça Espanya a l'arquitecte de l'Ajuntament, que el tindrà finalitzat cap a finals d'any».

Respecte de l'avinguda de Reis Catòlics, el batle Rotger va afirmar que el projecte ja està redactat perquè les obres de l'avinguda s'havien d'executar dins el pressupost del pla Mirall.

D'aquesta manera, i pel fet que finalment no es varen arribar a realitzar les obres pertinents, Pere Rotger va assegurar que «ja que les obres de millora de l'entorn de l'avinguda Reis Catòlics s'havia de dur a terme amb el pla Mirall, l'avantprojecte de les obres ja està redactat».

A més Rotger va continuar dient que «ara només hem d'actualitzar el projecte i els pressuposts vigents per aquest projecte per poder dur la reforma i embelliment de l'avinguda de Reis Catòlics a terme».

El batle d'Inca també va assegurar que des de l'Ajuntament s'intentaran cercar diverses subvencions que vénguin bé des del Govern de les Illes Balears o bé des del Consell Insular de Mallorca per poder executar la remodelació de les dues zones d'Inca, que ajudaran a millorar la imatge de la ciutat.

Seguint amb aquesta línia, Pere Rotger va assenyalar que «dependent del cost de les obres, el pressupost de l'Ajuntament i les subvencions que arribin de les diferents administracions, les actuacions s'inclouran dins de les despeses de l'exercici del pròxim any 2005 o bé de l'any següent, 2006».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris