nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Nous emprenedors converteixen un somni en activitat empresarial

Verònica Espinar: «Emprendre és tenir llibertat d'actuació»

ALBA GONZÀLEZ.Palma
La jove empresària de 26 anys Verònica Espinar, juntament amb la seva amiga psicòloga Helena Alvarado, creà l'agost de l'any passat el centre de desenvolupament infantil Creix, iniciativa que li ha aportat llibertat per aconseguir els seus objectius i l'oportunitat de fer feina amb un equip de joves professionals.

La seva bona experiència com a autònoma l'animà a dirigir-se a la Finestreta Única Empresarial, on la informaren de les passes a seguir per a l'obertura i la constitució de la seva empresa. «Els tràmits varen ser ràpids i a més vàrem gaudir de les ajudes a dones emprenedores i la de normalització lingüística del català», explica Verònica.

Creix és una activitat pionera a les Illes Balears, ja que reuneix en un mateix centre un equip complet de professionals en diferents disciplines: la fisioteràpia, que atén les alteracions motòriques; la psicologia, que treballa en l'àmbit neurobiològic, emocional i social; la neuropediatria, que atén les patologies neurològiques infantils; la logopèdia, que analitza la problemàtica de la comunicació; la pedagogia i la psicomotricitat, que té com a objectiu el desenvolupament i la capacitat comunicacional del nin.

A més, el centre disposa de les dependències adequades: secretaria, sala d'espera, sala de psicomotricitat i fisioteràpia, cinc despatxos de psicologia i una sala de juntes. El centre de desenvolupament Creix va dirigit tant a nins com a adolescents, amb o sense problemàtica per fer una funció terapèutica o preventiva, segons el cas. A més, paral·lalement, el centre intervé en les famílies i les escoles per així poder donar resposta a les necessitats del nin en el seu procés adaptatiu.

Tots els integrants de l'empresa tenen una edat compresa entre els 25 i els 35 anys, amb una mentalitat jove i oberta. Molts pares de la zona s'han vist alleujats per la construcció del centre Creix, que en menys d'un any ha rebut més de 600 pacients, distribuïts en les diferents disciplines.

«Vull animar la gent que té iniciativa; pots treballar com a tu et sembla millor, sense rebre ordres de ningú, i a més pots fer realitat la teva idea. I encara que sigui dur, si realment en tens ganes i il·lusió no t'ho pareix», afirma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris