algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

La Sala amplia la zona on no es podran obrir bars ni restaurants

ELENA DÀVILA.Alcúdia.
L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcúdia -UM i PSOE- ha decidit incloure el carrer d'en Serra en la relació de zones del nucli antic on es prohibirà l'obertura de bars i restaurants, tal com es recull el pla d'usos del Pla Especial de Protecció i Rehabilitació del centre històric -Pepri-, per ampliar així les zones on no es permetrà dur a terme aquesta activitat.

Durant el ple ordinari de dijous, el regidor d'Urbanisme Josep Melià (UM) va explicar que aquesta decisió s'ha pres després d'escoltar les al·legacions presentades pels veïns. «Com que les propostes s'han realitzat fora de termini, propugnam que s'obri un nou període d'informació pública perquè la gent pugui formular més idees», va explicar Melià.

Durant la sessió també es decidí incloure una part de les al·legacions presentades després de l'aprovació inicial de l'abril passat, com ara l'exclusió de la plaça de Carles V, on sí que es permetrà la instal·lació de bars i de restaurants; i un article en el qual s'especifica que els locals que ara exerceixen la seva activitat a les zones prohibitives, la podran continuar realitzant.

La portaveu del PP-API, Coloma Terrassa, expressà l'oposició del seu grup a aquest pla d'usos i va acusar l'equip de govern de pensar «una distribució discriminatòria i aleatòria» i advertí que amb aquesta iniciativa «s'obre un nou focus de conflictes». Amb les modificacions, el pla d'usos permetrà l'ús comercial en un 95% dels carrers del nucli urbà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris