algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

IB3 negocia amb distribuïdores una alternativa a l'accés a Forta

La imatge de la marca inclourà les sigles i serà sobretot visual

La direcció de l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears està negociant amb distribuïdores una alternativa a l'entrada a Forta, entitat que agrupa les televisions autonòmiques de l'Estat. Així es va informar ahir en la reunió del Consell d'Administració de l'ens celebrada a Formentera, on es va signar un acord amb l'Ajuntament per convertir un local públic en la delegació insular de la futura ràdio i televisió balear.

L'alt cost que suposa accedir a la Forta -600.000 euros- i el fet que els drets sobre la Lliga de Futbol -sis milions anuals- s'hagin de tornar a negociar d'aquí a dos anys, han portat la direcció d'IB3 a cercar opcions més econòmiques. Entre aquestes s'estudia la possibilitat de comprar només alguns productes d'aquest organisme o la d'arribar a acords amb majors o productores estatals per garantir el subministrament de continguts.

En la decisió que finalment es prendrà tendrà un pes important l'opinió del futur director d'Antena, càrrec encara per cobrir. En la reunió del consell d'administració sí que es va informar de la contractació del nou subdirector d'informatius d'IB3, José María Castro, qui havia estat director de Centres Territorials d'Antena 3 televisió. També s'ha nomenat el mallorquí Mariano Balsega com a director d'imatge i promoció de l'ens.

En la reunió també es va avançar que el disseny de la marca d'IB3 està pràcticament enllestit i és molt probable que es presenti la propera setmana. La marca conté les sigles IB3 i és «moderna i visual a la pantalla perquè la gent la reconegui com la seva televisió», va apuntar la directora, qui recalcà que l'objectiu inicial de la futura televisió serà fer-se un lloc i consolidar-se a l'oferta televisiva.

En acabar el Consell d'Administració els responsables de l'ens signaren un acord amb l'Ajuntament de Formentera per a la cessió de la delegació insular. La ràdio i televisió autonòmica també té locals en polígons d'Eivissa i Menorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris