algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Flaquer es nega a donar cap nom

El Govern de les Illes Balears es nega a facilitar els noms de les persones que acompanyaren a l'exgerent d'IBATUR, Juan Carlos Alía, al prostíbul moscovita Rasputín.

Segons manifestà el portaveu de l'Executiu, Joan Flaquer, «aquesta és una informació que afecta l'àmbit privat i no tenim perquè donar-la». Flaquer no es planteja presentar la seva dimissió, tal i com han sol·licitat els partits de l'oposició, ja que considera que amb el cessament voluntari d'Alía -que encara no té substitut- «estan assumides totes les responsabilitats polítiques.

El conseller de Turisme va manifestar, a la roda de premsa posterior a la reunió de Consell de Govern, que la facturació als comptes de la CAIB dels tiquets de l'esmentat club eròtic ha estat una «equivocació lamentable i afegí que «del que es tracta ara és de continuar treballant per millorar el turisme de les Illes i superar l'abans possible aquesta situació». Tot i reconèixer que no se sentia satisfet amb la repercussió -nacional i internacional- del «cas Rasputín» Flaquer rebaixà l'afer a la categoria «d'anècdota» en el conjunt de la feina de promoició que ve desenvolupant el Govern.

El conseller també va agrair «l'esfor» de l'exgerent d'IBATUR per la seva tasca a la recuperació de la imatge de les Illes al mercat turístic alemany.

D'acord amb les paraules del mateix Alía, Flaquer reiterà que tant ell com el president Matas no hi eren presents a la casa de cites russa. A més, el titular de Turisme explicà que la prova que no s'ha actuat amb mala fe «és que hem traslladat tota la documentació al Parlament» a petició del grup socialista. Flaquer adjudicà a la dificultat de l'idioma (el rus) el fet que Alía es confongués i presentàs les factures de Rasputín a la Conselleria.

Finalment el portaveu del Consolat manifestà que no té cap inconvenient a comparèixer voluntàriament davant la comissió parlamèntària de Turisme per donar «totes les explicacions que facin falta» en relació en aquest escàndol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris