muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

El PSIB sospita que els fets de Moscou «no és un cas aïllat» i vol més factures

Els socialistes demanen a Carlos Delgado si també era al club eròtic moscovita

El PSOE va carregar ahir contra la comitiva del Govern i de l'Ajuntament de Calvià que va acudir a Moscou per promocionar Balears i que va passar factures a l'Executiu de despeses realitzades al club eròtic «Rasputín». Ara, el diputat Antoni Diéguez va anar més enllà i va assegurar que «teniem sospites que coses així passen en els viatges promocionals i temem que no ens trobam amb un fet aïllat i fets semblants s'han produït en altres llocs». De fet, Diéguez ha demanat més factures de viatges. Tanmateix, el diputat assegura que el Govern «ha paralitzat l'entrega de factures».

Altrament, la secretària executiva del PSOE, Francina Armengol, va demanar «la dimissió immediata» del conseller de Turisme, Joan Flaquer i «un ple extraordinari perquè s'aclareixi tot».

D'altra banda, el secretari de Relacions Institucionals i Política Autonòmica del PSOE, Alfonso Perales, va qualificar ahir d'«impresentables» les explicacions donades dijous pel president balear, Jaume Matas, qui va atribuir a la «mala sort» els fets coneguts sobre les factures del club eròtic rus. Perales va afegir que «per a mala sort la de Jaume Matas, que haurà d'explicar com és possible que fossin 7 els membres de la delegació que va viatjar a Moscou i 7 les entrades a El Rasputín».

«Pareix que el senyor Matas lamenta més que hagi sortit a la llum pública aquesta irregularitat, que el comportament vergonyós dels membres de la delegació», va afirmar Perales.

Finalment, el PSOE de Calviá va preguntar si el batle d'aquesta localitat, Carlos Delgado, va ser un dels assistents al club de cites. Pel PSOE és «indigne» que representants del Govern i de l'Ajuntament de Calviá que varen visitar Moscou, «en teoria per promocionar l'Olimpíada d'Escacs, es dedicassin a gastar doblers públics en un club eròtic». El PSOE ha donat entrada al registre del Consistori una sol·licitud de còpia de totes les factures amb càrrec a aquest viatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris