nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

L'Ibavi col·loca la primera pedra de 15 habitatges socials al Rasquell

El Govern preveu que el proper estiu funcioni aquesta promoció

C.M. Binissalem.
L'Institut Balear de l'Habitatge de la conselleria d'Obres Públiques del Govern balear col·locà ahir la primera pedra d'una promoció de 15 habitatges socials en règim de compravenda que es construeixen a la zona del Rasquell de la localitat.

Concretament, aquesta primera promoció d'habitatges socials que executa el Govern balear a Binissalem està ubicada al carrer Arxiduc Lluís Salvador, cantonada amb el carrer Coma i Joan Amengual i Reus.

La consellera d'Obres Públiques del Govern, Mabel Cabrer, assistí ahir a l'acte acompanyada pel director general d'arquitectura i habitatge, Antoni Llamas, i el gerent de l'Ibavi, Segismundo Morey.

El pressupost de l'obra, que executa l'empresa Ortiz Construcciones y Proyectos S.A., és de 866.671 euros i està previst que el proper estiu ja entrin en funcionament.

Els 15 pisos -dos dels quals estan adaptats per a minusvàlids- estan destinats a parelles joves menors de 35 anys i famílies monoparentals residents al municipi de Binissalem.

Nova promoció
L'Ajuntament ja ha cedit a la conselleria d'Obres Públiques els terrenys per construir una segona promoció de pisos socials que se situaran a un solar ubicat a l'urbanització del Rasquell. Segons explicà ahir el batle de Binissalem, Miquel Nadal, està previst que les obres d'aquesta segona promoció es puguin iniciar durant el primer semestre de l'any 2005.

«Ara tenim molta demanda acumulada d'unes 250 persones que des de l'any 1999 ens han sol·licitat un habitatge social». Miquel Nadal afegeix que «a partir del mes de setembre l'Ibavi realitzarà entrevistes personals a totes aquestes persones i després de conèixer la demanda real es realitzarà l'adjudicació dels pisos».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris