algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Diversitat d'opinions entre els veïns de Maria per la presumpta compra de la menor marroquina

Sorpresa per la implicació en el cas d'un veí que qualifiquen com a «solitari»

E.D. Maria.
La suposada compra d'una jove de 14 anys, de nacionalitat marroquina, per part d'un veí de 70 anys de Maria de la Salut, suscità ahir una gran diversitat d'opinions entre els veïns d'aquest tranquil municipi del Pla de Mallorca.

Per a alguns, com Jordi, la notícia ha estat una gran sorpresa «perquè fa molts anys que conec aquest senyor i encara que és una mica solitari, és freqüent veure'l per aquí pel bar i mai m'ho m'hauria imaginat».

Assegura que «encara que havia sentit rumors aquests dies, vaig pensar que eren rumors de la gent, de tantes que es parlen als pobles».

Per a altres com Francisca, «encara que no deixa de ser sorprenent tampoc m'estranya venint d'aquest senyor, que és bastant estrany, molt solitari i amb bastant mal geni».

Hi ha a més un sector de la població que encara que no justifica l'actuació d'aquest home, sí consideren que «la situació personal d'aquest senyor, que és gairebé analfabet l'hauria de tenir en compte. Estic segur», diu Guillem, «que el mateix, si és veritat que ha comprat l'al·lota, no és conscient que ha comès un delicte».

Per a Antonia és molt difícil creure que això hagi pogut succeir. «Potser ell pretenia que aquesta al·lota li fes les tasques domèstiques i tot s'ha tret de context».

El veí de Maria de la Salut de 70 anys d'edat fou detigut dimecres per «haver comprat» la menor per 4.000 euros, amb el consentiment del pare d'aquesta, que també fou arrestat.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença rebé fa un mes informacions que apuntaven a un possible cas d'abusos sexuals a una al·lota de 14 anys per part d'un home a Maria de la Salut, per la qual cosa obriren una investigació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris