algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Detingut un pederasta que abusà de més de 20 nins després de sedar-los a Palma

Captava menors escapats de ca seva o de centres especials i gravava les violacions

73156

L'acusat a la seva arribada ahir als jutjats.

A.J.

F.R. Palma.
«El Chunguito», un pederasta d'ètnia gitana, està acusat d'abusos sexuals a més de 20 al·lots a Palma i la Policia, després de detenir-lo, ha trobat a la seva casa 35 pel·lícules en format de DVD amb els enregistraments de les violacions. José F.C., de 39 anys, ingressà ahir en presó.

Des del mes de setembre de 2003 els agents del SAF (Servei d'Atenció a la Família) investigaven una sèrie de rumors que apuntaven a la possibilitat que un pederasta estava abusant de menors fugits de les seves cases o de centres d'acolliment.

El passat dia 26 de juny, per fi, una de les víctimes i el seu educador es personaren a la Direcció de Policia per denunciar el seu cas i facilitaren una sèrie de dades sobre José F.C. que foren ser determinants per a la seva posterior localització. L'individu, natural del poble de Fuente Vaqueros (Granada), residia a Palma, i es dedicava a captar menors que tenien problemes familiars o amb la Policia. Primer feia amistat amb ells, guanyant-se la seva confiança subtilment, i a continuació els convidava a passar la nit al seu pis perquè no deambulassin per allà.

Les víctimes 'picaven' i ja a la casa, «el Chunguito» els oferia un refresc. Barrejats amb el líquid hi havia fàrmacs i els menors quedaven adormits al poc temps. El pederasta ja tenia el camí lliure per consumar els seus abusos i posava en marxa una càmera, per gravar tot l'episodi.

Alguns dels al·lots es despertaren enmig de les violacions i d'altres no arribaren a saber mai què els havia passat.

Intervenció
Els familiars d'algunes de les víctimes amenaçaren de mort el pederasta i els agents del Cos Nacional de Policia decidiren actuar dimecres passat. José F.C. fou detingut i a la seva casa es van intervenir 35 cintes DVD amb els abusos sexuals gravats. En total, hi havia 52 hores d'enregistraments de pederàstia. Tot aquell material ha estat remès al Jutjat d'Instrucció número 4, que ahir es trobava en funcions de guàrdia, i l'acusat fou conduït ahir horabaixa fins aquestes dependències, per prestar declaració. El magistrat, després d'escoltar la seva versió dels fets, ordenà que ingressàs en presó de forma incondicional.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris