muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Un veí de Maria, acusat de comprar per 4.000 euros una marroquina de 14 anys

L'home i el pare de la menor varen ser detinguts per la Guàrdia Civil

76974

Nombrosos veïns de la localitat coneixien la situació «anormal» de la menor marroquina.

Un veí de Maria de la Salut de 70 anys d'edat ha estat detingut per «haver comprat» suposadament per 4.000 euros una menor marroquina, amb el consentiment del pare, que també ha estat arrestat. El cas ha causat certa alarma social en aquella localitat.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença rebé fa un mes informacions que apuntaven a un possible cas d'abusos sexuals a una al·lota de 14 anys per part d'un home septuagenari a Maria de la Salut, per la qual cosa van obrir una investigació que va ser molt complexa.

Els agents, segons han informat fonts d'un jutjat d'Inca, van visitar aquella localitat en dies diferents i van comprovar que nombrosos veïns coneixien la situació «anormal» de la menor. Tanmateix, era necessari reunir proves contra els dos principals sospitosos, el pare de la víctima i el veí de 70 anys. El marroquí, de 35 anys, no tenia feina coneguda, però gaudia d'un nivell de vida elevat. Està casat i té més fills, de poca edat, però el més vistós és que l'al·lota de 14 era vista gairebé cada dia a la casa de l'home d'avançada edat, que és fadrí.

Aquesta situació va provocar certa alarma social a la població, ja que els residents trobaven escandalós que la menor passàs tantes hores en aquella casa, acompanyada només de l'amo de l'immoble. Els funcionaris, després d'àrdues indagacions, van arribar a la conclusió que l'home mallorquí, que té terrenys i una folgada situació econòmica, havia pagat 4.000 euros al magribí, que presumptament volia guanyar doblers a costa de la seva filla, i van intervenir els moviments bancaris del compte corrent del primer.

A l'extracte, pel que sembla, s'aprecia que en la data en la qual es va dur a terme l'operació de compravenda el titular del compte va treure aquesta quantitat. Tanmateix, els dos acusats han negat les imputacions i han quedat en llibertat amb càrrecs després de ser formalment detinguts, a l'espera que el jutge d'Inca ordeni noves diligències.

L'al·lota marroquina, presumiblement a instàncies del seu pare, no ha volgut implicar cap dels dos en el cas de corrupció de menors. La Benemèrita està tractant d'aclarir si va haver-hi contactes íntims després de l'operació de compra de la jove, encara que l'escassa col·laboració dels implicats ha dificultat l'obtenció d'informació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris