algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Ajuntament denuncia que les obres del desdoblament envairan una zona arqueològica

El ple celebrat el passat dimarts a vespre a l'Ajuntament de Vilafranca, el grup de govern municipal del PSM presentà una moció en forma d'al·legació al projecte de desdoblament de la carretera Palma-Manacor en relació a la supressió de la rotonda existent que encreua les carreteres de Felanitx, Porreres, Palma i Manacor; on el Consell de Mallorca hi pretén construir un nou pont elevat que segons la Sala «provocarà un gran impacte visual, suposarà multiplicar per cinc les zones expropiades i envaeix la zona arqueològica del Turó d'en Boleto».

El batle Jaume Sansó (PSM) presentà a votació aquesta moció argumentant que «la supressió de la rodona i la construcció d'un pont elevat amb els seus corresponents carrils d'incorporació consideram que a part de tenir un fort impacte visual també multiplicarà per cinc el consum de territori que s'expropiarà i a més, amb aquesta mesura es viola l'àrea arqueològica del Turó d'en Boleto». Sansó creu que «així serem l'únic poble que no comptarà amb cap rodona».

La votació fou aprovada amb els vots del PSM, l'abstenció del PP i el vot en contra del regidor d'UM. Simó Mestre (UM) digué que «hem votat en contra perquè creim que el pont és la millor solució perquè la gent travessi aquesta via ràpida i esper que es rectifiqui la invasió dins la zona arqueològica». Mateu Pons (PP) afirmà que «ens hem abstès perquè ja hem demanat massa modificacions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris