algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Espectacular incendi a un abocador il·legal de devora l'Estadi Balear

Els regidors d'EU-EV visitaven la zona quan s'originà el foc

103134

Els bombers treballaren durant una hora i mitja per apagar les flames.

A.S.

L'abocador il·legal del camí Fonoll, ubicat als voltants de l'Estadi Balear de Palma, s'incendià ahir migdia per enèsima vegada i just quan els regidors d'EU-EV visitaven el recinte per denunciar la situació.

El foc començà devers les 12.00 hores per causes desconegudes i quan el termòmetre marcava més de 35 graus. Al costat de l'abocador il·legal hi ha una zona de rostolls i, a més d'herbes seques, també cremaren fustes, plàstics i pneumàtics.

De sobte s'alçà una gran columna de fum negre sobre l'Estadi Balear, que alarmà els veïns i un bon nombre de conductors que circulaven a aquella hora per l'autopista i que començaren a telefonar per informar de l'incendi.

Els regidors d'Esquerra Unida-Els Verds que visitaven les instal·lacions il·legals mostraren la seva preocupació pel fet que Cort continuï sense clausurar l'abocador i denunciaren que existeixen uns sis recintes més de característiques similars a Palma, ubicats a la Bonanova, a Son Flor (al final del carrer Josep Estela), a l'Arenal, a Son Serra-sa Vileta, a l'Olivera i Son Rapinya (davant el col·legi Mare Alberta).

«Cada vegada és més òbvia l'actitud negligent de l'Ajuntament de Palma des del moment que no es prenen les mesures preventives per dificultar físicament l'accés als abocadors», denunciaren els polítics d'aquest partit.

L'extinció de l'incendi s'allargà durant més d'una hora i mitja, i a més dels bombers hi acudiren diverses patrulles de la Policia Local, que comprovaren que no existia risc que les flames s'estenguessin a zones habitades.

Els bombers no descarten un origen intencionat del foc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris