nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

PSOE i EU-EV denuncien que el PP ha contractat dues persones «a dit»

Critiquen que hagin agafat les monitores d'estiu per decret de batlia

Els grups de l'oposició, PSOE i EU-EV, de l'Ajuntament de Felanitx denunciaren un nou cas de contractacions «a dit» per part de l'equip de govern del PP pel que fa a dos ajudants de monitors del programa d'activitats ludicoesportives programades per a aquest estiu. Segons els dos partits, aquestes dues persones no passaren la mateixa selecció per punts que la resta d'interessats i foren contractades mitjançant un decret de batlia.

Pere Massutí (PSOE) i Nicolau Barceló (EU-EV) demanaren quins criteris s'han seguit per contractar aquestes dues persones: «N'hi ha que tenen un 7'2 o un 7 de puntuació i no han estat contractades i, en canvi, aquestes dues al·lotes tenen un 0'4 i un 0'2 i sí les han agafades». Massutí apuntà que «és gent molt propera al PP».

La batlessa de Felanitx, Catalina Soler, i el regidor d'Esports, Felipe Martín, explicaren que aquestes dues contractacions s'han fet com a ajudants de monitors «perquè comencin a agafar experiència, ja que després es vol impartir un curs de monitors».

Per Barceló, qui fa uns mesos va denunciar dos casos més de contractacions irregulars per part del PP, aquest cas és «una ofensa per als monitors que han estat contractats com cal i que tenen la documentació requerida». Davant aquesta situació, la batlessa encomanarà un informe al director d'instal·lacions esportives per esbrinar si era necessària o no la contractació d'aquestes dues ajudants de monitors.

Adjudicació de platges
D'altra banda, en el decurs del ple, amb els vots a favor de l'equip de govern i en contra de tota l'oposició, s'aprovà desestimar el recurs presentat pel PSOE contra l'adjudicació dels xibius i gandules de les platges del municipi. A banda d'això, el PP va desestimar totes les al·legacions dels recursos presentats per dos particulars, Maties Capó i Àngel Arroyo, contra les adjudicacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris