algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El PSM acusa Rubert de perdre una subvenció per «ineficàcia»

No va incloure la retolació dels carrers en el Pla de Normalització

ELENA DÀVILA.Inca.
El PSM acusa el regidor de Serveis i Manteniment de l'Ajuntament d'Inca, Joan Rubert, d'haver perdut una subvenció del Govern balear per a la normalització i la senyalització dels carrers d'Inca «per la seva ineficàcia i gestió nefasta» al capdavant de l'àrea que gestiona.

El regidor del PSM, Antoni Rodríguez, assegurà que a través dels plans de Normalització Lingüística, la Sala podria haver obtingut una ajuda del 70% per a un projecte «que des del PSM reclamam des de fa dos anys i mig, però per culpa de la ineficàcia de Rubert no serà possible».

Els nacionalistes insistiren que, així com s'han presentat projectes com la retolació i la senyalització del Palau Municipal d'Esports o els indicadors urbans dels centres docents i culturals d'Inca, «s'hi podria haver inclòs un apartat anàleg per als carrers».

D'altra banda i respecte de la neteja viària i la recollida d'escombraries, el PSM acusa Rubert «de permetre l'incompliment dels convenis firmats amb l'empresa que realitza el servei». En aquest sentit, Antoni Rodríguez denuncià la situació «deplorable en la qual es troben algunes zones verdes d'Inca com els voltants de la plaça de Toros o l'àrea de la barriada de Son Amonda, on les herbes arriben a una alçada considerable, amb el perill d'incendi que això comporta, i on no es duen a terme tampoc feines de manteniment dels arbres. Tot això sense tenir en compte la gran quantitat d'enderrocs i material de construcció que hi ha escampats i la proliferació subsegüent de rates».

Rodríguez reiterà que, si bé es tracta de zones de propietat privada, «l'Ajuntament és responsable d'obligar-ne els titulars a mantenir-ho en condicions, si no podria passar alguna desgràcia, com la de diumenge quan es va produir un petit incendi al barri de Son Amonda, entre el camí de les Cimenteres i el carrer del Bisbe Morro i que podria haver estat pitjor perquè en aquella àrea hi aparquen cotxes», va concloure.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris