algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Retencions a Jaume III per les obres de recollida pneumàtica

Els treballs afectaran durant tres setmanes un dels carrils

A diferència de l'ocorregut dilluns, ahir les retencions de trànsit a l'avinguda Jaume III de Palma foren de certa importància en alguns moments del dia, a causa de la dificultat afegida que suposa moure de lloc la maquinària que s'utilitza a les obres que s'estan fent al Passeig des Born per executar la segona fase del sistema de recollida pneumàtica de residus.

La realització d'aquests treballs afectarà durant tres setmanes un dels carrils de l'avinguda de Jaume III en el tram comprès entre els carrers de Bernat de Buadella i Can Asprer.

Les actuacions de les tasques de col·locació de les bústies de recollida pneumàtica perduraran aproximadament entre 10 i 12 mesos i estima que a finals d'any podrien haver finalitzat, temps en què s'instal·laran un total de 80 bústies de recollida de residus de les quals 29 seran destinades per a l'ús dels comerciants.

Així mateix, una vegada que hagin finalitzat les obres, Emaya realitzarà una campanya dirigida als veïns que es beneficiaran d'aquest sistema a fi d'informar-los de com han d'utilitzar les bústies.

Emaya inicià el passat mes de gener les obres d'aquesta segona fase que permetran completar totes les actuacions previstes que s'iniciaren en la I Fase i en què es col·locaren 243 bústies, que utilitzen 12.000 ciutadans i 2.000 comerços i, va suposar la retirada de més de 600 contenidors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris