bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

El Dowling College enceta a Palma la Conferència de la Mediterrània

Experts de tot el món intercanvien experiències en la XXVI edició

Devers 40 professors d'universitats dels Estats Units d'Amèrica i d'Europa participen en la XXVI edició de la Conferència de la Mediterrània, unes jornades que organitza el Dowling College de Nova York i que seran a Palma d'avui a dissabte que ve.

Aquesta és la quarta vegada que Mallorca acull aquest esdeveniment promogut per la prestigiosa universitat nord-americana. El saló d'actes del Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,Es Balurad, serà l'escenari principal de les comunicacions, en les quals participaran reconeguts experts. L'objectiu és «l'intercanvi de coneixement i d'experiències, de manera primordial sobre art modern, història, relacions econòmiques, ciències polítiques o literatura», segons fonts de l'organització.

El congrés sobre la Mediterrània es desenvolupa sota la presidència del cap de l'Executiu balear, Jaume Matas, amb la participació del professor d'història del Dowling College i director de les conferències, Norman Holub; el conseller de Turisme, Joan Flaquer, i el president de la Fundació Es Baluard, Pere A. Serra.

La XXVI Conferència de la Mediterrània té el patrocini de la Delmar Foundation de Nova York i del Govern de les Illes Balears, com també la col·laboració del museus d'Es Baluard de Sóller.

Organització
Entre els ponents i els codirectors de les sessions que comencen avui a Palma s'hi troben la doctora Linda Ardito, professora de música del Dowling College; el doctor Mounir Khelifa, professor de literatura de la Universitat de Manuba a Tunísia; el doctor Gaetano Massa, vicepresident de l'Institut Garibaldi de Roma; el doctor Jaume Ensenyat, president de la Casa de Cultura i del Museu de Sóller; i el doctor Manuel Gómez-Reinoso, professor de literatura espanyola del Dowling College.

La Conferència de la Mediterrània s'inicià el 1973 i des de llavors quatre de les seves edicions s'han realitzat a diferents indrets de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris