muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Un jove mata a cops la seva al·lota de 15 anys després de retenir-la tres dies

Ramón M.M., de 18 anys, s'entregà després d'assassinar la menor a una casa de Múrcia

Un jove de 18 anys, Ramón M.M., fou detingut ahir com a presumpte autor de l'assassinat a cops d'una menor de 15 anys que havia mantingut captiva tres dies per gelosia en un habitatge del barri murcià de Barriomar.

La parella d'ètnia gitana, de 18 i 15 anys, convivia des de fa un mes, encara que sense el consentiment dels pares ni d'ell ni d'ella. Pel que sembla ambdós joves havien estat pernoctant en pensions i jardins, fins que fa aproximadament una setmana el detingut fou a casa dels seus pares i agafà les claus de l'habitatge on la família vivia anteriorment, i que estava deshabitada, i es traslladà allà amb la seva al·lota.

La nit de dijous a divendres començaren les agressions, quan la jove li confessà que ja havia estat abans amb altres homes, fet que deslligà la ira i la gelosia de Ramón M.M., que agredí la menor amb una cadena coberta de goma, causant-li lesions per tot el cos. Al matí següent, el sospitós marxà de casa per tot el dia, deixant la jove tancada, però a la seva tornada es repetí l'episodi violent, aquesta vegada agredint l'al·lota a base de cops de puny, puntades de peu i mossegades.

Els cops es repetiren la matinada següent, després de tornar a estar tancada la jove durant tot el dia, captiveri que també sofrí durant tot el diumenge. Una vegada que arribà el detingut de matinada, de nou anà per la víctima, la qual agredí fortament amb una vara metàl·lica i li colpejà el cap amb un pot de conserves. Aquesta agressió, junt amb les altres sofertes dies enrere, causaren la mort de l'adolescent.

La veu d'alarma la donà un veí al qual el jove havia confessat haver matat la seva al·lota i al qual demanà que telefonàs a la seva mare i a la Policia. Els agents del 091 i de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (Udev) de la Policia Nacional, trobaren l'al·lota, ja cadàver, estesa de cara amunt al sòl de la cuina d'un habitatge del carril de Gilandario, que estava totalment regirada.

La víctima presentava múltiples cops i hematomes; el pitjor d'ells era un al cap que li va ser propinat amb un pot de conserves. La víctima estava vestida de cintura per a dalt i amb el pantaló baixat, encara que es descarta el forçament sexual.

Aents de la Policia Nacional de Múrcia detingueren Ramón M.M., de 18 anys. El detingut, que no té antecedents penals, previsiblement passarà a disposició judicial avui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris