nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

La primera fase de la falca verda estarà acabada l'estiu del 2006

La batlessa Cirer visità l'obra acompanyada per l'arquitecte del projecte


La primera fase de la falca verda estarà llesta l'estiu del 2006, d'aquí a dos anys. Almanco aquest és el càlcul de la batlessa de Palma, Catalina Cirer, ja que de manera curiosa Cort encara no ha col·locat la placa que informa de la llicència i la data d'inici i final d'obra.

Cirer, acompanyada pel tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos, realitzà ahir un recorregut pels terrenys on s'estan executant les obres. Durant la visita, l'arquitecte català Manuel Ribas Piera revelà als polítics municipals com quedarà el parc que s'aixeca al voltant del curs de la Riera.

D'aquesta manera, l'arquitecte va explicar que la falca verda té un precedent a Terrassa. A la ciutat catalana «s'hi ha executat un projecte similar, també devora el llit d'un torrent» i en el qual s'ha basat, en part, Ribas Piera per redactar el pla per a Palma. A més, explicà que «el traçat previst abraçarà tot el curs del torrent, llevat del Lluís Sitjar i el club militar des Fortí». Així i tot, Ribas Piera considerà que aquests espais es poden integrar sense problemes en la falca verda si així ho permeten els propietaris.

Per acabar va destacar, entre els elements que tindrà el parc, un auditori.

Per la seva banda, la batlessa confià que un pic concloses les obres de la fase actual ja s'hagi obtingut finançament dels governs central i autonòmic per executar la part següent. El terreny afectat per la construció actual abraça un espai de 120.000 metres quadrats, on es fa comptes invertir 30 milions d'euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris