algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Cort projecta sis pàrquings al polígon de Son Castelló amb capacitat per a 553 vehicles

L'Ajuntament adequarà de manera progressiva solars municipals en aparcaments de superfície

L'Ajuntament de Palma ha delimitat sis terrenys de propietat municipal per a aparcaments en superfície al polígon de Son Castelló, amb una capacitat global per a 553 vehicles, segons va informar ahir el tinent de batle d'Urbanisme, Javier Rodrigo de Santos.

De Santos es reuní ahir amb una delegació d'empreses de la zona formada pel director de l'Associació d'Industrials de Mallorca, Asima, Alejandro Sáez de San Pedro; el director de compres de TUI-Espanya, Jordi Iglesias; i la directora de zona de recursos humans de Sol Meliá, Laura Garrido.

Un d'aquests terrenys que es vol convertir en pàrquings és al carrer 16 de Juliol, davant el parc dels Bombers, amb una superfície de 1.800 metres.

N'hi ha tres de situats al Gremi de Sucrers i Corders, annexos al punt de recollida pneumàtica, que ofereixen una superfície de 2.091 metres, 1.880 metres i 1.552 metres, de manera respectiva. Per acabar, existeixen dos solars de 2.178 i 1.991 m al Gremi de Tintorers.

Prioritats
Rodrigo de Santos va sol·licitar a Asima que li expressi les seves prioritats, ja que l'Ajuntament adequarà els terrenys de manera progressiva.

Al llarg de la trobada, De Santos no va precisar el termini d'execució d'aquests equipaments, si bé va estimar que suposaran una inversió global de 250.000 euros.

No obstant això, el Consistori palmesà no ha descartat el projecte de pàrquing subterrani, que seria al principi de Gran Via Asima. Per la seva banda, Asima va oferir un altre solar de 2.700 metres per a estacionaments.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris