algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

La barriada de Crist Rei ha duplicat la població durant els darrers 4 anys

L'àrea assumeix una gran part del creixement residencial de la ciutat

La barriada de Crist Rei està vivint un augment espectacular de població aquests darrers anys i la zona està assumint una gran part del creixement de nous habitatges residencials a la ciutat. En concret, durant el darrer lustre el barri de Crist Rei ha vist duplicada la seva població. Mentre que l'any 2000 tenia 3.360 habitants, enguany aquesta xifra ja ha arribat a 6.218. Durant els pròxims anys aquesta xifra continuarà augmentant, ja que els projectes urbanístics encara preveuen més creixement residencial per a la barriada i el nou Pla General d'Ordenació Urbana del municipi així ho reflecteix, de la mateixa manera l'anterior.

L'increment del nombre de residents i la disponibilitat de terrenys ha duit l'Ajuntament a apostar per la creació de noves infraestructures i equipaments en aquesta àrea, per a la mateixa barriada, per a la ciutat i també de caire comarcal. Així, si d'una banda s'han millorat les instal·lacions de la biblioteca municipal i es preveu la instal·lació d'un parc infantil a la plaça del Lledoner, l'Ajuntament inaugurarà també a la zona aquest mes de setembre mateix el complex de la piscina municipal coberta.

Per acabar, s'ha de recordar que la Sala ha cedit al Govern balear uns terrenys d'uns 10.000 metres quadrats a Crist Rei perquè es destinin a la construcció d'una residència geriàtrica de caràcter comarcal i en la qual s'oferirà assistència a devers noranta persones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris