algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Bona sintonia entre PP i UM per arribar a un pacte de govern

Després de la reunió mantinguda ahir entre els membres del PP i d'UM d'Artà es pot destacar «la bona sintonia que hi ha entre els nostres partits», segons coincidiren a destacar Rafel Gili (UM) i Concepció Morey (PP). Aquesta trobada serví per començar a avaluar l'estat actual de l'Ajuntament d'Artà i quines són, segons els programes d'UM i PP, les prioritats del poble. Ambdós líders coincidiren en l'afinitat programàtica que hi ha entre el PP i UM, i en la possibilitat d'arribar a un bon pacte malgrat s'hagi de menester una altra formació política, que balla entre EU-EV i el PSOE.

Rafel Gili afirmà que «la reunió la valoram de manera molt positiva i hem de reconèixer que tot està en joc i que encara només ha estat el primer contacte que hem mantingut amb la gent del PP».

Gili es mostrà satisfet perquè «amb el programa del PP no hi tenim gaires diferències ja que l'afinitat mútua és ben palesa». «Cal recordar -prosseguí- que el nostre únic objectiu és el de cercar el màxim de consens per aconseguir un pacte de govern estable i sòlid que tregui l'Ajuntament de la crisi i de l'estancament en què es troba immers».

En tot moment Gili afirmà que «no hem parlat encara de qui ha de tenir la batlia perquè ara això és secundari».

En referència a qui podria ser la tercera formació política que entraria en escena, si PSOE o EU, Gili creu molt important «la reunió que han de mantenir el PP amb PSOE ja que d'ella se'n podria desprendre el primer punt de partida cap a un principi d'acord seriós de governabilitat a Artà».

La portaveu del PP d'Artà, Concepció Morey, mostrà també la seva satisfacció després de la reunió amb Rafel Gili d'UM. «Els d'UM sempre han mantingut una postura molt cordial amb nosaltres i l'entesa és possible perquè els nostres programes no estan gaire allunyats l'un de l'altre», digué.

«El que volem nosaltres és treure l'Ajuntament d'Artà de la crisi en què es troba immers i mirar de formar part d'un govern fort i estable, i per la nostra part estam oberts a qualsevol xerrada», matisà Morey. Ara tot està a l'espera de la reunió que han de tenir el PP i PSOE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris