nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

La Policia augmenta les sancions per infraccions a l'ordenança de neteja

LL. P.Inca.
La Policia Local d'Inca, de manera conjunta amb l'àrea de Serveis de l'Ajuntament, ha intensificat la imposició de sancions a particulars i a negocis per l'incompliment de l'ordenança municipal de neteja. Els motius de més pes per a tals penalitzacions són treure el fems fora de l'horari permès, abocaments incontrolats i aferrar cartells publicitaris en llocs prohibits.

Aquesta intensificació de les sancions es produeix quan la campanya de neteja impulsada per l'àrea de Serveis, «Inca neta, és ca teva», ja fa uns mesos que està en marxa.

El responsable de l'àrea, Joan Rubert, explicà que la campanya té de moment un resultat desigual. «Quant a la recollida de fems als contenidors, n'estam satisfets. La gent s'ha conscienciat i els horaris es compleixen més. La neteja viària ha millorat, però encara queda molt per arribar a la situació que tots volem, i la tria selectiva hem de reconèixer que encara no funciona bé», manifestà Rubert.

Per millorar aquest darrer servei de recollida, Rubert es reuní fa unes setmanes amb el responsable de Residus del CIM, Miquel Riera, amb vista a solucions conjuntes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris