nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Avui dimitirà Guillem Matamalas, delegat d'Esports de la Sala

G. MAS. Manacor
En la sessió plenària d'avui a l'Ajuntament de Manacor s'hi farà efectiva la dimissió del delegat d'Esports, Guillem Matamalas, per motius personals i laborals. Matamalas, un home apassionat pel món de l'esport, abandonarà la seva feina de delegat d'Esports sense haver pogut inaugurar una sèrie de projectes prou ambiciosos que ell mateix ha dirigit des de la seva delegació. Entre aquests hi figura el complex esportiu de la torre dels Enagistes, on s'està instal·lant gespa artificial i s'està construint així mateix una pista d'atletisme de gran qualitat.

Entre altres equipaments, tampoc no podrà inaugurar una voltadora per a ciclistes al mateix recinte del camp de futbol, també al complex de la torre dels Enagistes. Matamalas al·legarà per a la seva dimissió motius personals i laborals, a més d'altres de salut, ja que no fa gaire s'ha hagut d'operar en dues ocasions d'una greu lesió de genoll.

El seu substitut serà Rafel Nicolau, president de la junta local del PP de Porto Cristo i que ja fou regidor de l'oposició durant la passada legislatura, en la qual Miquel Riera exercia de batle. De tota manera, no es preveu que Rafel Nicolau ocupi la delegació d'Esports vacant arran de la dimissió de Matamalas.

La dimissió de Matamalas ha coincidit amb la intenció de remodelació de l'equip de govern que durà a terme aviat el batle de Manacor, Antoni Pastor.

Sembla que es descarta la incorporació de Rafel Nicolau a la secció d'Esports, ja que Nicolau podria trobar-se més còmode en qualsevol altra àrea que Pastor preveu redistribuir per mirar així d'enfortir els departaments que se'n veuran afectats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris