algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

El foc arrasa un edifici que servia de magatzem a un forn de sa Pobla

Els bombers hagueren d'apuntalar la façana pel risc que s'esfondràs

G.P./C.M.Palma.
Un incendi va destruir ahir un edifici que servia de magatzem a l'Antic Forn Ca's Zero de sa Pobla. El foc obligà a desallotjar els habitatges veïns a l'immoble, que és al número 28 del carrer del general Cabrinetti. No s'hi hagueren de lamentar danys personals. El succés va tenir lloc uns minuts després de les 17.00 hores i, segons pareix, un problema elèctric en va ser la causa. L'edifici consta de planta baixa i un primer pis, on hi havia diferents electrodomèstics, capses i material divers. Per aquest motiu, el foc es va propagar amb rapidesa.

La fumera va alertar els veïns i aviat hi acudiren efectius de la Policia Local, la Guàrdia Civil i els Bombers del Consell.

Els agents desallotjaren els habitatges del costat i tallaren el carrer.

Un gran nombre de persones s'hi havia acostat per saber el que succeïa, com també ho va fer el batle de sa Pobla, Antoni Serra, i el regidor d'Urbanisme, Joan Palou.

En primer lloc, hi arribaren els Bombers del parc de Can Picafort, que en veure la magnitud de la fumera demanaren reforços. Aviat, es presentaren els Bombers del parc d'Inca i entorn de les 18.00 hores el foc va quedar extingit. Segons indicà el regidor d'Urbanisme, Joan Palou, la planta baixa de l'immoble havia patit desperfectes, mentre que el primer pis havia quedat del tot destrossat i els danys materials eren considerables.

Els responsables de l'Ajuntament i els Bombers inspeccionaren l'edifici després de l'incendi i decidiren apuntarlar-ne la façana pel risc d'esfondrament. Joan Palou va indicar que el forjat i les bigues no s'havien vist afectades pel foc, però sí la paret de la façana. Per això s'hi prohibirà el pas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris