algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

El veí que col·locà un cartell contra el nou edifici impactant continua amb la seva «batalla»

Salvador Albertí reparteix fulletons explicant les normes que creu que s'haurien d'haver aplicat

LL. GARCIA. Fornalutx.
El veí de Fornalutx que la setmana passada «denuncià» mitjançant la col·locació d'un cartell l'antic Consistori per haver autoritzat l'edifici de quatre plantes que en aquests moments es construeix a la Vila ha aconseguit, si més no, cridar l'atenció amb la seva particular lluita urbanística. Aquesta setmana, Albertí ha repartit fulletons informatius per Fornalutx, casa per casa, per explicar el seu punt de vista sobre aquesta polèmica.

En aquests fulletons el veí reprodueix els articles 16-A i 16-B de les normes urbanístiques vigents quan es va donar la llicència. Cal recordar que aquests articles han estat derogats per les actuals NS, tot i que les noves normes limiten l'altura dins el centre urbà. El veí manté que aquests articles «no permetien donar aquesta llicència» malgrat que tots els informes tècnics i jurídics, tant de l'Ajuntament com del Consell foren favorables.

Cal recordar que l'article 16-A deia que «no es permetran augments de volum respecte dels existents actualment», quan segons Albertí aquest edifici «multiplica per 6 el volum». Igualment un altre article deia: «No es podrà reduir la superfície total actualment destinada a patis, jardins o espais no edificats en planta baixa i únicament es podrà alterar el seu emplaçament dins el solar en casos degudament justificats». Ell posa de manifest que l'edifici redueix la superfície inedificada anterior en un 50%. Finalment demana a la gent si creu que «amb aquestes contradiccions es podia concedir aquesta llicència».

També es queixa que després de 18 mesos «els que autoritzaren l'obra no contesten ni donen explicacions». Totes les fonts municipals consultades es reafirmen que la llicència estava donada en base als informes positius. El ple de dijous no tractà el tema tot i que alguns regidors havien apuntat la possibilitat que la Sala interposàs una querella.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris