algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Àlvarez avisa Cabrer que Madrid aposta pels projectes sostenibles

Ha accedit reunir-se amb l'Executiu per evitar més malestar


La ministra de Foment del Govern espanyol, Magdalena Àlvarez, advertí ahir que Madrid apostarà per aquells projectes sostenibles des del punt de vista ambiental, en al·lusió al Conveni de Carreteres que impulsa l'Executi ude Jaume Matas.

En els passadissos del Centre de Convencions, on es realitza el 36è Congrés del PSOE, la ministra valorà la reunió que mantindrà el proper dimarts, dia 6, amb la vicepresidenta del Govern balear, Rosa Estaràs, i la consellera d'Obres Públiques, Margalida Isabel Cabrer. En aquest sentit, Àlvarez reconegué que ha fet una excepció amb les illes. «El més habitual és que quan es tracta de negociar infraestructures es reuneixin primer els tècnics i polítics de segon nivell, però donat els conflictes que s'han suscitat en aquestes darreres setmanes, vaig decicir convocar el conclave per no crear més malestar», afirmà.

Pel que fa al finançament de les carreteres ja licitades per la consellera Cabrer, la ministra manifestà que s'haurà de pagar tot allò que estigui «legalment» compromès, sense especificar si un conveni té o no és força de llei. En tot cas, Àlvarez subratllà que es treballarà juntament amb el Ministeri de Medi Ambient, per defensar sempre els ciutadans i el territori de les diferents Comunitats Autònomes.

Respecte d'un altre punt de l'ordre del dia de dimarts, els descomptes en les tarifes aèries, la titular de Foment anuncià que el seu gabinet parteix amb tots els posicionaments oberts. Àlvarez finalitzà declarant que afronta la reunió amb la millor voluntat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris